Cadeaukorven Delicatessen

Het is niet altijd makkelijk om even origineel uit de hoek te komen als het om geschenkjes geven gaat. Daar willen wij u bij Traiteur Blommen graag een handje bij helpen.
Ons grote aanbod aan delicatessen zal u zeker in de verleiding brengen om een mooie gevulde cadeaukorf samen te stellen.

Een fles citroenjenever voor opa? Een Italiaanse korf voor moeder? Een korf gevuld met koekjes en confituur voor de zoetebekjes? Of had u al gedacht aan een assortiment suikervrije producten? Wij anders wel!

Kom gewoon eens een kijkje nemen in de zaak. Jullie worden vast verleid door al dat lekkers! Ook tijdens feestdagen (Pasen, Kerstmis, Valentijn,...) doen we een extraatje om iets origineels in het gepaste thema voor u te zoeken.

We stellen graag een cadeaukorf samen naar uw budget en wensen. Vraag gerust meer informatie in de winkel, wij helpen u graag verder.

Wij hebben een ruim assortiment aan delicatessen zoals pasta's, olijven, tapenades, pesto, olijfolie, balsamico, fleur du sel, broodstengels,.....

Maar ook voor de zoetebekken:
Cake, koekjes, pralines,stroop, confituren, honing,... Producteen van "Den Ouden Advocaat", ...

Er werd ook gedacht aan diabetici:
Ruim assortiment aan suikervrije confituren, snoepjes, koekjes, choco light van "Rabeko" , ...

 

ExtraBekijk alle foto's